"/>
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
5η ΚΟΥΡΣΑ της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15/12/2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! (ο δαίμων του Computer, που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο!)
Στην έντυπη έκδοση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην 5η κούρσα του προγράμματος στις θέσεις 2 και 3 αναφέρεται και πάλι το Νο 1 ενώ το Νο 2 αφορά στον ίππο ΑΣΤΕΡΙΩΝ
και το Νο 3 στον ίππο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ.
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ
01/12/2017

Ακατάληπτο σύνδρομο

Αγαπητοί φίλιπποι,

Στο τεύχος μας της 17ης Νοεμβρίου, αναφερθήκαμε σ΄ ένα περιστατικό, κατά το οποίο κάποιος φίλιππος - δεν τον γνωρίζουμε - σ΄ ένα πρακτορείο, διαφωνώντας μ΄ έναν άλλο φίλιππο που διάβαζε το περιοδικό μας, καταφέρθηκε με βαριές κουβέντες σε βάρος μας.

Το βράδυ της Πέμπτης 23ης Νοεμβρίου, συνέβη και το εξής περιστατικό: Βρισκόμουν ο ίδιος σ΄ ένα περίπτερο, που διαθέτει όλα τα ιπποδρομιακά περιοδικά και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος κύριος 60άρης και άνω, κρατώντας το περιοδικό μας και το δίνει πίσω στον περιπτερά! Επρόκειτο για λαθραναγνώστη, που ανέμενε την άφιξη άλλου περιοδικού, αλλά από την άλλη ήθελε και την ενημέρωσή του από τον ΦΙΛΙΠΠΟ! Ευρισκόμενος σε απόσταση αναπνοής από τον εν λόγω κύριο, τον ρώτησα με περισσή ευγένεια γιατί δεν παίρνει τον ΦΙΛΙΠΠΟ. Μου απάντησε με περισσή αγένεια και έπαρση! «δεν μου αρέσει γιΆ αυτό» (την στιγμή που θέλει να ενημερώνεται ωστόσο!!!) Τον ρωτάω τι δεν του αρέσει και ότι είμαι ο ίδιος ο εκδότης. Διεφάνη, ότι δεν με πίστεψε και με ρωτάει δύο φορές οργίλος και με πολύ μεγάλη ένταση, είσαι εσύ ο Κασκαμανίδης;, είσαι εσύ ο Κσκαμανίδης;! Μόλις πάω να του επιδείξω την ταυτότητά μου, συνεχίζει με ουρλιαχτά που ακούστηκαν στο...επόμενο τετράγωνο: δίνεις εσύ τα προγνωστικά; δίνεις εσύ τα προγνωσττικά;! (ήταν προφανές, ότι ο πόνος του ήταν τα προγνωστικά του ΦΙΛΙΠΠΟΥ!!).  

Καθώς τον κύτταζα αμήχανος, το κλάξον ενός αυτοκινήτου, που το είχα κλείσει με το μηχανάκι μου διέκοψε την...συνομιλία μας ενώ ο φίλος μου ανέβηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Βέβαια θα πρόλαβε να «τσιμπήσει» τον Γκόλντεν Αλιμπάϊ! Αν αυτό συνέβη, τότε θα γίνει κολλητός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, αν όχι, θα συνεχίσει να τον «θάβει» με μεγαλύτερη ένταση!!

Το συγκεκριμένο γεγονός, όπως και το προηγούμενο, έχουν την σημασία τους, καθώς παρατηρούνται γενικευμένες επιθέσεις (μπούλινγκ) κατά του περιοδικού μας! Ξεφυτρώνουν ξαφνικά άναρχοι κουφιοκεφαλάκιδες και ρουφιανοειδείς πολέμιοι του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στα πρακτορεία, που επιχειρούν να επηρεάσουν παίκτες και πράκτορες. Ολα αυτά βέβαια έχουν την εξήγησή τους, που δεν είναι άλλη από την ψυχική τους καταστολή εξαιτίας των ανεπανάληπτων προγνωστικών του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (είπαμε, το ιπποδρομιακό στοίχημα είναι εγωπαθές! Είναι δυνατόν άλλο περιοδικό να δίνει καλύτερα προγνωστικά και να έχει καλύτερη ύλη από το περιοδικό τους;!!). Ωστόσο εκ του αποτελέσματος κρινόμεθα! Και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν!

Με την ευκαιρία, επιθυμούμε να πούμε δυο λόγια και για τα γκάλοπ και για τα προγνωστικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συμβολή των γκάλοπ στην αξιολόγηση των ίππων και επέκεινα στα προγνωστικά κάθε κούρσας, έχουν την αξία τους και βέβαια κατά κύριο λόγο, όταν έχουμε να κάνουμε με ίππους πρωτοεμφανιζόμενους ή με ίππους που επιστρέφουν από ρεπό ενός μηνός και άνω.

Ωστόσο η αξιολόγηση αυτών καθ΄ αυτών των γκάλοπ, διαφέρει κατά περίπτωση και έχει σχέση τόσο με τον αξιολογούντα όσο και με τον εκάστοτε ίππο, την προπόνηση αλλά και την ανάβασή του. Αλλα ισχύουν για τον άλφα ίππο στις προπονήσεις για ένα προπονητή ή αναβάτη και άλλα για τον ίδιο παντοτε ίππο υπό διαφορετική προπόνηση ή ανάβαση! Αρα υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες αξιολόγησης των γκάλοπ!

Σε ό,τι αφορά τα προγνωστικά, το σπουδαιότερο κατά τη γνώμη μας στοιχείο δεν είναι τα γκάλοπ, καθώς μόνιμα οι διαγωνιζόμενοι ίπποι παρουσιάζονται επαρκώς γυμνασμένοι (στις ξένες κούρσες δεν υπάρχουν γκάλοπ) αλλά η «γνώση» των σταύλων των συγκεκριμένων τροφίμων, σχετικά με την πιθανή απόδοσή τους και τον «προγραμματισμό» για ενδεχόμενη επιτυχία τους είτε στην παρούσα αναμέτρηση είτε σε επόμενη που πρόκειται να ακολουθήσει την οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα γνωρίζουν εκ των προτέρων!

Προκειμένου λοιπόν ένας μελετητής να έχει αυξημένες έναντι άλλων ελπίδες επιτυχίας στα προγνωστικά, απαραίτητητη κατά τη γνώμη μας είναι η στο μέτρο του δυνατού «ακτινογραφία» κάθε σταύλου (στον ελληνικό ιππόδρομο εξαιτίας του μικρού δυναμικού των ίππων είναι πιο εύκολο από κάθε άλλη χώρα). Αλλωστε πως εξηγείται το γεγονός, ότι ισχυρού σταύλου - τα γκάλοπ  του οποίου δεν έχουμε - υποδείξαμε με επιτυχία τα αουτσάϊνερ με πρώτη τύχη;!!! 

Τέλος, κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι όσα γκάλοπ δημοσιεύουμε, είναι αυθεντικά και ότι ποτέ δεν θα καταδεχθούμε να δημοσιεύσουμε γκάλοπ μαϊμού, όπως χρόνια τώρα συμβαίνει με περιοδικό του χώρου, που είναι για φτύσιμο! Προς θεού, είναι αυτονόητο: οι αναγνώστες του εν λόγω περιοδικού δεν είναι για φτύσιμο! Αυτοί όντες εξαπατώμενοι, δεν το γνωρίζουν!!!

Λευτέρης Κασκαμανίδης

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ
01/12/2017

Οι επιτυχίες

του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

δεν έχουν τελειωμό!

Αγαπητοί φίλιπποι,

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε σχετικά με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του περιοδικού μας.

Δεδομένου ωστόσο ότι συνεχίζονται θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε και πάλι, καθώς κατά την τελευταία προ ημερών συγκέντρωση της 20ής Νοεμβρίου υποδείξαμε στην αντίστοιχη στήλη μας όλα τα Σκορ και το Σκορ 3 και τα δύο Σκορ 4 αλλά και το Σκορ 6.

Βέβαια μεταξύ των επιτυχών προβλέψεών μας ξεχωρίζουν οι υποδείξεις μας με πρώτη τύχη των νικητών Πειραιά (γκανιάν 11,96) και Πολιορκητή (γκανιάν 6,78) του φορκάστ της 3ης ιπποδρομίας 1Χ4 (Μις Πέγκυ Χ Σπάρτη) με απόδοση διδύμου 15,77 και φορκάστ 26,72 και των «ξερών» τρικάστ 7Χ10Χ8 και τετραπλού 7Χ10Χ8Χ1 της 6ης Ιπποδρομίας (Σίλας Τρητ Χ Γιουτόκιντουμη Χ Τεστιμόνιο Χ Ατρέγιου) με απόδοση 27,94 και 85,33 αντίστοιχα.

Με την ευκαιρία διερωτώμεθα, καθώς οι επιτυχίες του φίλιππου και ανεπανάληπτες αλλά και συνεχείς είναι, υπάρχει γνώστης του αντικειμένου των ιπποδρομιών που δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται σχετικά με την ύλη και τα προγνωστικά του ΦΙΛΙΠΠΟΥ;!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ιπποδρομιακό στοίχημα είναι όχι απλώς εγωϊστικό αλλά εγωπαθές, είναι ωστόσο δυνατόν να βλάπτεται μ΄ αυτόν τον τρόπο το πορτοφόλι μας;! Είναι δυνατόν να υφιστάμεθα πλύση εγκεφάλου, υποτασσόμενοι στην τακτική του.....στρουθοκαμηλισμού που θέλει το 90% των αλόγων πρωταγωνιστές;! Δυστυχώς η έννοια του πρωταγωνιστή έχει καθιερωθεί πλέον στον χώρο μας είτε ως ουσιαστικού (ο πρωταγωνιστής, του πρωταγωνιστή, τον πρωταγωνιστή ώ πρωταγωνιστή κλπ., μπορούμε και μεις αν θέλετε να σας μάθουμε και τον πληθυντικό!) είτε ως επιθετικός προσδιορισμός (πρωταγωνιστικό ρόλο, πρωταγωνιστικές βλέψεις, πρωταγωνιστικές αξιώσεις, πρωταγωνιστική διάκριση, πρωταγωνιστική εμφάνιση, βασικότερος πρωταγωνιστής, βασικός πρωταγωνιστής, να πρωταγωνιστήσει κλπ κλπ.) ως η επιτομή αποφυγής ανάληψης ευθυνών της προσπάθειας της πρόβλεψης!!!

 

Απευθυνόμενοι στους φιλίππους που είναι «θύματα» της τακτικής του στρουθοκαμηλισμού, θα επιμείνουμε να ενημερώνονται από το περιοδικό μας, προκειμένου να δούν το πορτοφόλι τους γεμάτο!    

Μοίρασε χρήμα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
17/11/2017

Μοίρασε χρήμα

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

************

Συνεχίζοντας τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ήρθε προ ημερών η αποθέωση!!!

Συγκεκριμένα στην τελευταία συγκέντρωση της 10ης Νοεμβρίου μεταξύ των άλλων, όπως π.χ. το φορκάστ της 3ης Ιπποδρομίας 7Χ2 (Χαστοτρίκε Χ Νιούπορτ Πλέϊς) το τρικάστ της 4ης 3Χ4Χ7 (Μέσμερισμ Χ Γιουτόκιντουμη Χ Τζιαρίνο), υποδείξαμε το δίδυμο της 6ης Ιπποδρομίας 6Χ9 (Ποέτικ Γεστ Χ Αττίλας), που συνέβαλε στην άνοδο σε όλα τα είδη του στοιχήματος. Αλλωστε στο Σκορ 6 τα δύο δελτία που ανευρέθησαν, παίχθηκαν σε πρακτορεία της Νίκαιας, που προμηθεύονται τον ΦΙΛΙΠΠΟ!

Με την ευκαιρία σημειώνουμε, ότι οι αναγνώστες άλλων περιοδικών δεν πρέπει εξαιτίας των επιτυχών υποδείξεων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ να διακατέχονται από θυμό, εκστομίζοντας μάλιστα ακόμη και ακατονόμαστες φράσεις σε βάρος μας!

 

Φίλιπποι και μάλιστα παλαιοί είναι, ώστε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε επόμενες συγκεντρώσεις μπορεί κάλλιστα άλλα περιοδικά να έχουν περισσότερες επιτυχίες από τον ΦΙΛΙΠΠΟ. Ετσι είναι αυτά τα πράγματα. Ολοι μας φίλιπποι και φίλοι είμαστε.      

Επανέκδοση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
14/07/2017

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο θρυλικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ το περιοδικό που κατά την υπέρ 12ετή παρουσία του στον χώρο των ιπποδρομιακών εντύπων αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, επανακάμπτει με στόχο να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή της αναγνωσιμότητας.

Τόσο η αξιοπιστία του που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ όσο και η παράθεση στοιχείων που δεν ανευρίσκονται σε άλλο ιπποδρομιακό έντυπο, όπως π.χ. η ενδελεχής και σε βάθος χρόνου παρουσίαση των πετάλων (όπως προκύπτει και μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας μας, δεν αποστήκαμε στο ελάχιστο του αντικειμένου των ιπποδρομιών), αποτελούν εχέγγυα που προϊδεάζουν για μια εκ νέου λαμπρή πορεία.

Είναι γεγονός, ότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να παραδώσουμε ένα αξιόλογο – κατά κοινή εκτίμηση - προϊόν, καθώς πέραν του Ελληνικού Προγράμματος, πεποίθησή μας είναι, πως και σε ό,τι αφορά το Πρόγραμμα των ξένων Ιπποδρομιών, αποφεύγοντας την παράθεση στοιχείων που αντί να βοηθούν, παραπλανούν, νοθεύοντας την ενημέρωση, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα αποτελέσει εκ νέου βασικό βοήθημα των αναγνωστών του, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις τους.

Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο! Οτι κορυφαίος κριτής είναι οι αναγνώστες (ομολογούμε, ότι μας έλειψαν!) με τους οποίους θα επικοινωνούμε πλέον σε καθημερινή βάση. Καλή αντάμωση!

 

Λευτέρης Κασκαμανίδης

 
Σελίδες νέων:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
Ζωντανή Παρουσίαση Προγνωστικά (Με εκτύπωση) Ενημέρωση Αποσύνδεση